Holt at home

interieuradvies op maat

Holt at home biedt diverse interieurdiensten aan (particulier en zakelijk)

Ik werk bewust niet met standaard pakketten omdat ieder interieur een unieke aanpak verdient. Daarom plan ik eerst graag een vrijblijvende kennismaking om de wensen te bespreken.

Voorbeelden van diensten:

Inspiratiesessie

Ik kom langs op locatie met kleur, behang & stof stalen en geef in circa 1,5 uur antwoord op je woonvragen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de indeling of kleurgebruik in je woning. Je ontvangt praktische tips en ik verwerk alles voor je in een naslagwerk. Hierna kan je zelf aan de slag met je interieur.

Richtprijs
€179

Totaal advies

Dit is het meest uitgebreide advies waarbij je ontzorgd wordt van A tot Z. Ik inventariseer de woonwensen en vertaal dit naar een interieurplan. Bij de eindpresentatie ontvang je alle documenten en samples in een interieurbox. Alle uit te voeren stappen in één overzicht. Tussendoor plannen we meerdere contactmomenten om de plannen te bespreken. Het plan bestaat uit een plattegrond met indeling, moodboard, kleur- en materiaaladvies, lichtplan en shoppinglist. Dit kan uitgebreid worden met 3D impressies en/of afstyling.

Richtprijs
€1299

Afstyling

Je bent tevreden met je inrichting maar mist de finishing touch. Ik verzorg de inkoop van accessoires en kleine meubels om jouw woning af te stylen en te zorgen voor eenheid in je interieur.

Richtprijs
€199

Vastgoedstyling

Ga je verhuizen? Vastgoedstyling is een bewezen concept om een hogere verkoopprijs te realiseren. Ik kom langs op locatie en we nemen samen een checklist door met handige tips & tricks per ruimte. Hier kan je vervolgens zelf mee aan de slag! Dit kan uitgebreid worden met styling op locatie.

Richtprijs
€299

Afstyling

Je bent tevreden met je inrichting maar mist de finishing touch. Ik verzorg de inkoop van accessoires en kleine meubels om jouw woning af te stylen en te zorgen voor eenheid in je interieur.

Richtprijs
€199

Vastgoedstyling

Ga je verhuizen? Maak gebruik van vastgoedstyling! Een bewezen concept om meer potentiële kopers te trekken en een hogere verkoopprijs te realiseren. Je woning wordt in circa 1 dag verkoopklaar gemaakt.

Richtprijs
€499

Interieurontwerp Holt at home

Neem vrijblijvend contact op om jouw woonwensen te bespreken

Wat anderen zeggen over Holt at home:

Annet
Lees verder
'Het is fijn werken met Alies. Ze overziet wat er moet gebeuren, denkt na en gaat direct van start. Het probleem bij ons was de indeling, een groot gedeelte in huis werd niet gebruikt om te wonen. Dit probleem is nu opgelost met gebruik van bestaande woonitems. We zijn heel blij dat deze ruimte nu ook wordt gebruikt en er zelfs meer ruimte is!'
Johan
Lees verder
'Werken met Alies voelt vertrouwd, ze is vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze verdiept zich in de situatie en past haar creativiteit toe passend bij mijn wensen. Ze heeft mooie kleuren van Farrow&Ball uitgezocht en van de zithoek een mooi geheel gemaakt!'
Ellen
Lees verder
'Na de workshop 'Moodboards&bites' weet ik precies hoe onze badkamer eruit moet komen te zien! Door de fijne begeleiding van Alies heb ik stap voor stap het juiste gevoel over weten te brengen in mijn moodboard en ben ik niet bang voor miskopen omdat ik er dankzij de tips van Alies goed over heb nagedacht!'
Marina & Stefan
Lees verder
'Wij zijn door Alies bijzonder goed en prettig geholpen. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist dat te vertalen naar een mooi moodboard. Ook kwam ze met leuke en realistische ideeën, wat we terug konden zien in een 3D tekening. We zijn erg blij met het resultaat van onze babykamer en raden Holt at home zeker aan.'
Previous
Volgende