Holt at home

OVER MIJ

Over mij

Mijn naam is Alies, ik woon samen met mijn vriend en  onze trouwe viervoeter in een klein dorp vlakbij Groningen. Na mijn studie Bedrijfskunde (Management Economie en Recht) heb ik diverse banen gehad waarbij coördineren een belangrijk onderdeel was, maar waarin ik het creatieve aspect miste. 

Toen wij de sleutel van ons eerste koophuis kregen, merkte ik hoe leuk ik het vond om een totaalplan te maken voor het interieur. Na een aantal opdrachten bij vrienden en familie wist ik zeker dat ik hier mijn werk van wilde maken.

Om mijn kennis op te doen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd zoals Binnenhuisarchitectuur, Vastgoedstyling en 3D tekenen. Hierdoor kan ik jou van een uniek interieuradvies voorzien inclusief 3D impressies. Dit geeft alvast een goed beeld van je nieuwe interieur en neemt mogelijke twijfels weg. Wel zo fijn, want een interieur moet goed voelen en passen bij jou als persoon.

Interieuradvies Holt at home
Interieuradvies Holt at home
Interieurstylist Holt at home

Interieuradvies op maat

Wanneer je een drukke baan en gezinsleven hebt, krijgt het interieur vaak niet de aandacht die het verdient. Logisch, want een interieurplan maken kost tijd en wat bij het ene huis past, werkt niet bij een ander. Vaak zijn er onderling ook nog verschillen in smaak en blijft het interieur zoals het is. Daar wil ik graag bij helpen!

Om jullie wensen, eisen en woonstijlen in kaart te brengen maak ik gebruik van verschillende hulpmiddelen zoals een vragenlijst en beeldmateriaal. Heel belangrijk want een interieur is iets persoonlijks! Op basis van de wensen en eisen maak ik het interieurontwerp.

Benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Wat anderen zeggen over Holt at home:

Annet
Lees verder
'Het is fijn werken met Alies. Ze overziet wat er moet gebeuren, denkt na en gaat direct van start. Het probleem bij ons was de indeling, een groot gedeelte in huis werd niet gebruikt om te wonen. Dit probleem is nu opgelost met gebruik van bestaande woonitems. We zijn heel blij dat deze ruimte nu ook wordt gebruikt en er zelfs meer ruimte is!'
Marina & Stefan
Lees verder
'Wij zijn door Alies bijzonder goed en prettig geholpen. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist dat te vertalen naar een mooi moodboard. Ook kwam ze met leuke en realistische ideeën, wat we terug konden zien in een 3D tekening. We zijn erg blij met het resultaat van onze babykamer en raden Holt at home zeker aan.'
Johan
Lees verder
'Werken met Alies voelt vertrouwd, ze is vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze verdiept zich in de situatie en past haar creativiteit toe passend bij mijn wensen. Ze heeft mooie kleuren van Farrow&Ball uitgezocht en van de zithoek een mooi geheel gemaakt!'
Ellen
Lees verder
'Na de workshop 'Moodboards&bites' weet ik precies hoe onze badkamer eruit moet komen te zien! Door de fijne begeleiding van Alies heb ik stap voor stap het juiste gevoel over weten te brengen in mijn moodboard en ben ik niet bang voor miskopen omdat ik er dankzij de tips van Alies goed over heb nagedacht!'
Previous
Volgende